Cultuurpodium Capelle

sPIN xL invites: DJ BIGGI

17-10dinsdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

DJ workshop

sPIN xL trapt de eerste editie af met een masterclass door een bijzondere special guest: DJ BIGGI.

Voor Biggi is de wereld niet genoeg! Hij wil groter zijn en het het hele universum van zijn muziek laten genieten. Als een van Nederlands grootste export producten op dit moment, Biggisamen met helden als R3hab en Hardwell, maakte Biggi eclectische muziek tot wat het nu is: Nederlandse House!

Sinds 2010 draait Biggi gemiddels zon 250 optredens per jaar en hij wordt geboekt op de meest populaire discotheken en clubs in Nederland, zoals; Bermuda, Bloomingdales, Kerkplein, Beachclub Vroeg, Off Corso, Thalia Lounge, Beachclub Sunrise, 013, Mezz en Effenaar. Ook andere evenementen en festivals zijn bekend met Biggi: Nope is Dope, Crazy Sexy Cool, Mysterious, Latin Village Festival, Dancetour, City of Dance, Gigadance, DV Festival, Dance Boulevard en Intents Festival. Uiteraard veroverd hij de wereld met optreden in heel Europa!

So get ready and be bigger!

Meld je aan voor de workshop via info@capsloc.nl.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws