Cultuurpodium Capelle

TIHALO

16-09zaterdag

12:00Deur open

13:00Aanvang

€ 7,50Deurverkoop

€ 7,50Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

Mae Keku Tiha, Mae Keku Tihalo
Let us beat the Drum

Tihalo is een nieuw Moluks cultureel festival. Alles draait om de Tifa, Tiha, Tihalo; de Molukse trom. De tifa, trom is bijna niet meer weg te denken in de Molukse samenleving. Kom en maak opnieuw kennis met de warme Molukse Cultuur vol muziek, dans, lezingen, kraampjes vol mooie spullen, gezelligheid en natuurlijk...Moluks eten! Ook kun je kennismaken met de overige Pacific eilanden, zoals Tahiti, Fiji en Samoa.

Een moment van weerzien en nieuwe ontmoetingen. En dit alles vind plaats in cultuurpodium CAPSLOC te Capelle aan den IJssel. In het kader van het 20 jarige bestaan van Tifagroep Eseu Palaloi uit Capelle-Oostgaarde organiseert CAPSLOC samen met Eseu Palaloi dit nieuwe cultureel festival.

Facebookevent

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!