Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

Rolling Stones fanmeeting

10-12zondag

13:00Deur open

13:30Aanvang

€ 12,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

The greatest Rock and roll band in the world weet van geen ophouden! Ook 2017 is weer een spraakmakend jaar met als hoogtepunt nu al de twee concerten in Nederland in het kader van de Europese 'No filter' tour en hoogstwaarschijnlijk een nieuw album. The Stones are still alive en dat gaan we weer vieren samen met Keith Richards' verjaardag tijdens de Keithbash XIII 2017.

Voor de 13e keer organiseert de Rolling Stones tributeband Undercover i.s.m. CAPSLOC deze jaarlijkse nationale Stonesfandag rondom de verjaardag van Keith Richards. En elk jaar komen vele Stonesfans uit heel het land maar ook uit België en Duitsland naar dit evenement.

Ieder jaar speelt Undercover in haar eerste set integraal een album van de Stones. Dit jaar is dat Let it bleed met de hits Gimme shelter en You can't always get what you want maar ook de bekende bluesrockepos 'Midnight rambler'.

Maar er is veel meer:een tweede set van Undercover, een enorme stand met Stonesmemorabilia, Stones filmbeelden op een groot scherm, een loterij met Stonesprijzen en Stonesfood. Altijd gezellig. Dit te gekke Stonesfeest mag je dus niet missen!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Who run the world? Tijdens de female take-over is het antwoord duidelijk. I Am Aisha en K.I.M.M.I.E.D! Zaterdag 24 februari! Be there!