Cultuurpodium Capelle

Eat & Read

19-11zondag

15:00Deur open

15:00Aanvang

Gratis

Workshop

FOOD FOR THOUGHT! Eat that! Read this! Rapper, zanger en schrijver Rivelino Rigters a.k.a. BlackRockStar werkte mee aan aan de Straatbijbel met o.a. MC Prophet en Kempi. Onlangs verscheen het boek Lifestyle, waarin de tien geboden vanuit genade worden bekeken en vertaald zijn naar deze tijd. Tijdens Eat & Read bespreekt Rivelino de themas van het boek, zoals overspel, stelen, roddelen en anderen respecteren, met het publiek.

Eat & Read wordt aan elkaar geweven met video en muziek. Een interactieve ervaring met soulfood en verschillende themas om je tanden in te zetten!

Entree is gratis

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws