Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

sPIN DJ-Café

27-09woensdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

DJ workshop

HEB JIJ ALTIJD AL DJ WILLEN WORDEN? HEB JE ALTIJD VOL BEWONDERING STAAN KIJKEN NAAR DE DJ-BOOTH EN WIL JE ALLES WETEN OVER SCRATCHEN, BEAT, BARS EN PHRASES? DOE MEE EN ONTWIKKEL JE SKILLS!

Twee keer per maand op woensdag kan resident DJ Mainstreet (soms ondersteund door bekende namen uit het dj-vak) jou alles leren. Voor alle genres is ruimte. Denk aan Afro House, Latin House, Dancehall, Hip Hop, R&B, Techno en EDM. We hebben professionele software (Serato, Rekordbox) en hardware (CDJ 2000 en de DJM 2000) in huis. Wil je graag oefenen met je eigen DJ controller? Dat kan!

Of je nu vrij wil draaien of flink de diepte in wil. Beginners start from scratch, maar ook voor gevorderden is het nooit te laat om bij te leren. Je mag natuurlijk ook gewoon een drankje komen doen. En ja, het is écht gratis!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Net bevestigd

Tot het einde van het jaar biedt CAPSLOC je de kans om te leren van de pros. Op 2 oktober is dat niemand minder dan master engineer Chopi, bekend van Akwasi, Justice League en Winne. Hij zorgt voor een keiharde masterclass mastering.