Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

CadyBarz: Rapworkshop door Jay-Way

18-10woensdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

Workshop

HÉT PLATFORM VOOR RAPTALENT IN CAPELLE WAAR JIJ JOUW BARS KUNT SPITTEN EN JE FLOWS EN PUNCHLINES KUNT UPGRADEN! DOE MEE AAN DE WORKSHOP EN OPEN MIC EN BATTLE VOOR JE EIGEN VIDEO. CAPSLOC PROMOOT JOUW VIDEO VIA SOCIAL MEDIA.

19.00 - 20.00 uur - workshop door Jay Way
20.00 - 21.00 uur - open mic/pak de mic, show your skills, have some fun

Hosted by: Teddyjuice Koeiman
DJ: Dj Raw Kehn

YouTube

Jay-Way

Jay-Way is een vreemde eend in de hiphop-wereld. Zijn raps gaan namelijk niet over seks, drugs en rock & roll, maar hij verspreidt een positieve boodschap. De christelijke rapper Jay-Way uit Amsterdam heeft net zijn eerste EP 'Jaynalysis' uitgebracht.

Jay-Way begon zijn carriere in de gospelwereld, maar maakte al snel naam in de mainstream muziekwereld. In 2011 werd hij onderdeel van Lif3 Sentence3, een groep Amerikaanse artiesten, waarmee hij de EP The Invasion uitbracht.

Jay-Way kwam via een rap van een klasgenoot in contact met het Evangelie en kwam op 14-jarige leeftijd tot geloof. Met zijn eerlijke, poëtische en recht-toe-recht-aan songteksten en unieke sound weet Jay-Way een breed publiek aan te spreken. In november vorig jaar bracht hij zijn eerste solo EP Jaynalysis uit, net als met de videoclip van zijn tweede track Patrick Blows. Vorig jaar won Jay-Way de award Beste Rapper bij de Glint Awards. We gaan ongetwijfeld nog meer van deze Amsterdammer met super vet kapsel horen.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Net bevestigd

Tot het einde van het jaar biedt CAPSLOC je de kans om te leren van de pros. Op 2 oktober is dat niemand minder dan master engineer Chopi, bekend van Akwasi, Justice League en Winne. Hij zorgt voor een keiharde masterclass mastering.