Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

Jhilani Wijsman + band (WSMN) + Support: On The Fence (O.T.F.) + Monta

24-06zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 10,00Deurverkoop

€ 7,50Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

KANS IS EEN JONG EN HEDENDAAGS AGENTSCHAP, OPGERICHT DOOR MARVIN LETER IN SAMENWERKING MET JERMAINE RENFRUM. GERICHT OP BOOKINGEN EN HET BEGELEIDEN VAN JONGE TALENTVOLLE ARTIESTEN UIT DE GENRES HIP HOP, SOUL EN R&B EN DJS DIE MET BEHULP VAN EXTERNEN HUN CARRIÈRE WILLEN VOORTBOUWEN.

Dit keer brengt KANS ons Jhilani Wijsman met band (WSMN) als hoofdact.

Jhilani Wijsman
Jhilani Wijsman is een singer/songwriter uit Den Haag die, ondanks zijn bescheidenheid, de prachtigste nummers schrijft en zelf begeleidt op gitaar. Zijn, grotendeels, akoestische nummers zijn te herkennen aan de oprechte emoties, samen met de kracht maar ook kwetsbaarheid in zijn stem. Het talent van deze singer/songwriter is ook opgevallen door het label RedBullet, waar hij onlangs heeft getekend. Tevens heeft Jhilani Wijsman ook een goede indruk achtergelaten bij Giels Talentenjacht.

Met zijn eerste single, Een Drankje Voor Jou, heeft Jhilani aangetoond dat hij een talent is waar Nederland rekening mee moet houden. Jhilani Wijsman deelt zijn liefde voor muziek, waardoor de luisteraar niets anders kan dan
intens meegenieten.

On The Fence (O.T.F.)
Met smaak in zijn toon, gladde delivery en slow-jam lyrics, is On The Fence op weg naar de status als een artiest om in de gaten te houden. De Amsterdammer heeft een unieke verschijning op het podium. Een snelle luisterbeurt van zijn eerste releases geeft een voorproefje van waar het om gaat. In lijn met de huidige trend van het samenpakken van genres is O.T.F.s geluid een hybride van Hip Hop en R&B. Uitgeklede beats kaderen zijn vocals op WIFY terwijl de duizeligmakende synths en hedonistische soundscapes op Rose Lemonade leidde tot vergelijkingen met Bryson Tiller en Post Malone.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!