Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

SMASHFEST

01-07zaterdag

14:30Deur open

15:00Aanvang

€ 15,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Festival

>> Tickets kopen

Het leukste hardcore festival van Capelle is weer terug: op zaterdag 1 juli komen AYS (DE), For I Am King, Hawser, Run Like Hell, Earth Moves (UK), Eisberg (LU), Ghost Years, Mary Fields, Dock 83, Screw Houston, The Overslept,** Hal Johnson** (DE) en The Deadnotes (DE) langs voor SMASHFEST 2017. Adm Clouston van Stay Classy Tattoo komt weer plaatjes zetten en 's avonds draaien bands de muziek tussendoor!

Het was weer even terug dat For I Am King in Capelle op de vloer stond, dus we zijn blij de metalband uit Gouda te pakken te hebben. Met Ghost Years en Dock 83 zijn twee jonge, mega veel belovende bands toegevoegd aan het eerste affiche. Dock brengt dit op 20 april debuutalbum 'Ceylon' uit in eigen beheer, terwijl Ghost Years lekker gaat op White Russian Records. Met Mary Fields is een club binnen gehaald die al een album in z'n zak heeft: de Utrechtenaren brachten 'em in 2013 (!) op de markt, verkochten uit, wisselden leden en hebben hun hoofd weer boven water om harder te beuken dan The Dillinger Escape Plan.

Headliners van de tweede sloot namen zijn het Duitse AYS en Hawser uit Dordt, terwijl ook Run Like Hell (Zeeland/Rotterdam), Earth Moves (UK) en de Luxemburgse beukers Eisberg vastgelegd zijn.

Als akoestische acts zijn Screw Houston (voorheen Gemert Hardcore), The Overslept, SH's tourmaatjes Hal Johnson uit Duitsland en The Deadnotes (die ook een echte-echte set doen!) vastgelegd. Lekkere punkrock dus, extra perfect met een pilsje in de zon op het CAPS terras.

Tickets voor SMASHFEST zijn een tientje in de voorverkoop, parkeren voor Ún naast de deur is gratis en de metro en bus stoppen op twee minuten wandelen. Moet goedkomen.

Zonder Capsloc en AB InBev zou het festival niet mogelijk zijn in deze vorm. Alle artwork door Fleur van Harmelen. Smashfest wordt gebookt en opgezet door Smithsfoodgroup DIY.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!